طبخ و توزیع غذا
 
 
شرکت بهسوپویان با هدف تهيه و توزيع غذاي سالم و بهداشتي در جهت ارتقاي ايمني غذا و سلامتي جسمي و روحي کارمندان عزيز انجام وظيفه مي نمايد و با اين اقدامات مي كوشد از طريق ارائه غذاي مناسب و بهداشتي با رعايت ارزش غذايي و توزيع بهداشتي آن رضايت خاطر پرسنل و کارفرمایان عزیز را فراهم نمايد. اين اداره براي بازديد پرسنل از امكانات تهيه ، نگهداري ، پخت و توزيع مواد غذايي را بطور آزادانه فراهم نموده است.

برخی از وظایف شرکت در این زمینه به شرح ذیل می باشد:

1- نظارت بر تهيه اقلام اصلي مواد اوليه توسط
2- نظارت بر خريد مواد غذايي ، كيفيت مواد غذايي ، انبار مواد غذايي ، طبخ و توزيع غذا توسط كارشناس تغذيه
3- نظارت بر بهداشت سلف سرويسها ، پرسنل و كاركنان شاغل در آشپزخانه ها توسط كارشناس بهداشت محيط
5- رسيدگي به انتقادات و پيشنهادات پرسنل در مورد تغذيه
6- نظر سنجي از پرسنل در مورد كيفيت غذايي جهت برنامه ريزي هرچه بهتر
7- تهيه و تنظيم برنامه غذايي به صورت ماهانه

 

1394 © تمامی حقوق این سایت متعلق به شرکت بهسوپویان هست. طراحی و اجرا توسط پایدار سامانه